KES ME OLEME

Tere tulemast Plus Cateringi veebikeskkonda, kust leiad kõik vajaliku Sinu sündmuse täielikuks õnnestumiseks.
Näidismenüüd on koostanud meie peakokk Rando Volkov, kes on inspireeritud Eesti metsadest ja toiduainerikkusest põhjala aladel.
Plus Catering on loodud rustikaalses võtmes – nii roogades kui ka visuaalses esitluses kasutame naturaalseid elemente. Tagamaks meie roogade värskuse ja suurepärase maitse, püüame oma menüüs kasutada võimalikult palju Eesti talutooteid.
Kas Sinu sündmus ei vaja erilahendust. Plus Cateringi e-pood on õige koht, kus saad valida oma koosviibimisele sobivad road ning määrata kohaletoimetamise koha ja aja.

Peakokk

Rando Volkov

“Parim tooraine, millest üks peakokk saab valmistada šedöövri, tuleb ikka kodumaalt. Põhjamaa inimene on alati armastanud pisut tugevamaid ning olemuselt naturaalseid maitseid, ehk maitseid, mis tulevad meie oma metsadest ja põllumaadelt.”
Meie Peakokka Randot iseloomustab kolm punkti, milleks on töökus, rahvusvaheline töökogemus ja julgus kasutada eestimaist tooret. Selliste omadustega peakokk on loonud ahvatleva menüü, kus kohalikud maitsed on valmistatud gurmee võtmes, kust ka kõige nõudlikum klient leiab oma sündmusele sobiva menüü. Rando säravaimad töökäigud on Dinner In The Sky, millega tegeleb aktiivselt ka täna ning ta on olnud Eestis laialdaselt tuntud catering-ettevõtte peakokk.
Igapäevaelus võib Randot kohata järvekaldal kala püüdmas või mõnes metsas fotograafia huvilisena loodust pildistamas.

Peakondiiter

Heidi Saat

“Inspiratsioon tuleb ümbrusest enesest, kolleegidelt ja loomulikult kliendilt” jutustab naeratava ilmega Plus Cateringi suhkruhaldjas Heidi. “Mida paremini mõistame klienti, seda parem on ka tulemus. Imemaitsvad hõrgutised sünnivad siis, kui põhimaitseaineks on armastus ja austus oma töö vastu. Erinevad toiduained ja tehnoloogiad annavad piiramatud võimalused, millest valmistame igale sündmusele meeliülendava maiustuse.”
Oma elus hindab Heidi vaheldust ja vürtsikaid väljakutseid. Lisaks on ta sagedane külaline erinevates televisioonisaadetes. Heidi kogemuste hulka kuulub Eesti suurima piparkoogimaja ehitus, kuhu mahtus kenasti ka ajakirjanik ja saatejuht Urmas Vaino. Muuhulgas on ta Eesti kondiitri võistlustel Grand Prix võitja ning uhke neljanda koha pärija Baltikumis.
Energiat kogub Heidi päikesereisidel, spordiklubis ning võimalusel ratsutab ka hobusega.

Projektijuht

Mihkel Mägi

Mihkel on sisuliselt poisikesest peale tegutsenud cateringi alal. Ei ole peokohta või olukorda, mida ta varasemalt kogenud ei oleks, seetõttu oskab ta iga sündmuse juures läbi mõelda kõik detailid ja leida parimad lahendused peo igakülgseks õnnestumiseks. Toitlustuse valdkonnas on Mihkel väga hinnatud ja nõutud, samuti võib kindel olla, et tema teenindusmeeskonnas on alati ainult professionaalsed kelnerid. Mihkli tugevuseks on just suurte sündmuste korraldamine, mis pakuvad piisava annuse põnevust ja adrenaliini.
Mihkli saavutuste hulka kuulub „Aasta kelner 2006“ esikoht ning paljude järgnevate võitjate koolitamine. Ka piljardi mängus on ta kõva käsi, kuid hetkel armastab vaba aega puhkamiseks kasutada.

Müügijuht

Anni Kiil

Uued väljakutsed on toonud Anni Plus pere ridadesse. Kliendisuhtlus on tipprestoranide teenindusjuhina juba omandatud, kuid ammune kirg müügitöö valdkonnas saab nüüd iga päevaga hoogu juurde. Anni on oma olemuselt südamlik ja soe, püüdes pakkuda klientidele personaalset lähenemist ning arvesse võtta iga ürituste erisusi.
„Meeskonnatöö on meie ala juures kõige olulisem, et tellimus käiks läbi kõik protsessi etapid ja jõuaks õigeaegselt, lõpuni viimistletuna tellijani“ sõnastab Anni oma nägemuse praegusest tööst.
Vabal ajal viibib Anni palju looduses ja harrastab tervisesporti, sest suure magusa armastajana on tervise eest hoolitsemine oluline.

Peakokk

Rando Volkov

Parim tooraine, millest üks peakokk saab valmistada šedöövri, tuleb ikka kodumaalt. Põhjamaa inimene on alati armastanud pisut tugevamaid ning olemuselt naturaalseid maitseid, ehk maitseid, mis tulevad meie oma metsadest ja põllumaadelt.
Meie Peakokka Randot iseloomustab kolm punkti, milleks on töökus, rahvusvaheline töökogemus ja julgus kasutada eestimaist tooret. Selliste omadustega peakokk on loonud ahvatleva menüü, kus kohalikud maitsed on valmistatud gurmee võtmes, kust ka kõige nõudlikum klient leiab oma sündmusele sobiva menüü. Rando säravaimad töökäigud on Dinner In The Sky, millega tegeleb aktiivselt ka täna ning ta on olnud Eestis laialdaselt tuntud catering-ettevõtte peakokk.
Igapäevaelus võib Randot kohata järvekaldal kala püüdmas või mõnes metsas fotograafia huvilisena loodust pildistamas.

Peakondiiter

Heidi Saat

´´Inspiratsioon tuleb ümbrusest enesest, kolleegidelt ja loomulikult kliendilt´´ jutustab naeratava ilmega Plus Cateringi suhkruhaldjas Heidi. ´´Mida paremini mõistame klienti, seda parem on ka tulemus. Imemaitsvad hõrgutised sünnivad siis, kui põhimaitseaineks on armastus ja austus oma töö vastu. Erinevad toiduained ja tehnoloogiad annavad piiramatud võimalused, millest valmistame igale sündmusele meeliülendava maiustuse.
Oma elus hindab Heidi vaheldust ja vürtsikaid väljakutseid. Lisaks on ta sagedane külaline erinevates televisioonisaadetes. Heidi kogemuste hulka kuulub Eesti suurima piparkoogimaja ehitus, kuhu mahtus kenasti ka ajakirjanik ja saatejuht Urmas Vaino. Muuhulgas on ta Eesti kondiitri võistlustel Grand Prix võitja ning uhke neljanda koha pärija Baltikumis.
Energiat kogub Heidi päikesereisidel, spordiklubis ning võimalusel ratsutab ka hobusega.

Päringuvorm

Mõned küsimused, et saaksime koostada sulle personaalse pakkumise

SOOVITUSED ÕNNESTUNUD
SÜNDMUSE LOOMISEKS

Sündmuse korraldamine võib olla suur peavalu ning selle leevendamiseks lisasime mõned soovitused kuidas üritust korraldada ning millele tähelepanu pöörata.
Hästi korraldatud sündmus = emotsioonid, mida mäletad veel kaua.

Sündmuse korraldamise ABC

Sündmuste korraldamine on aeganõudev protsess, millega tasub alustada vastavalt sündmuse iseloomule kuni aasta enne planeeritavat toimumisaega. sündmuste eduka toimimise tagab põhjalik planeerimine ja oskuslik korraldus. sündmuse planeerimise käigus tuleb välja selgitada selle eesmärk, iseloom ja mastaap. Seejärel saab tegeleda tehnilise korraldusega. Sündmuse sündmuse planeerimine Selleks, et saabuvad [...]

Kuidas korraldada ürituse meelelahutus?

Ürituste korraldamisel ning programmi koostamisel tuleb korraldusmeeskonnal kokku puutuda erinevate esinejatega, kes pakuksid üritusel meelelahutust. Esinejat valides ja tellides tuleb kõigepealt arvestada ürituse tüübi ja külalistega, aga ka eelarve võimaluste, toimumiskoha ja ruumide eripära ning mitmete teiste teguritega. Lisaks on olulisel kohal läbimõeldud kommunikatsioon esinejatega, erinevad logistilised [...]

Ajakava koostamise kunst

Kuidas aega ratsionaalselt jaotada? Üritusi korraldades jääb alati „üks päev puudu“. Ehk ükskõik kui hästi tegevusi ka planeerida, parimad mõtted kipuvad tulema ikkagi viimasel minutil või isegi pärast üritust ja arvestada tuleb sellega, et mingid asjaolud võivad ootamatult muutuda, mistõttu tuleb olla pidevalt valmis kiiresti reageerida. Ürituse [...]

8 küsimust sündmusele toitlustuse ja ruumikujunduse valikuks

Hubane atmosfäär ja maitsvad söögid on õnnestunud sündmuse olulised osad. Kui osalejad tunnevad ennast mugavalt, löövad nad tegevustes aktiivselt kaasa ning sündmuse sisu jääb neile paremini meelde. Parimaks reklaamiks on rõõmus ja rahulolev osaleja, seega on mõistlik toitude pakkumine ning sobiva miljöö loomine varakult läbi mõelda. Alljärgnevad [...]