Sinu sündmuse

Sinu sündmuse

unustamatu maitse

unustamatu maitse

Toit ja

Toit ja

emotsioonid

emotsioonid

AINULT

PLUSSID

PLUSSID

AINULT

Plus Catering 2020-07-24T12:21:18+00:00

KES ME OLEME

Tere tulemast Plus Cateringi veebikeskkonda, kust leiad kõik vajaliku Sinu sündmuse täielikuks õnnestumiseks.
Näidismenüüd on koostanud meie peakokk Rando Volkov, kes on inspireeritud Eesti metsadest ja toiduainerikkusest põhjala aladel.
Plus Catering on loodud rustikaalses võtmes – nii roogades kui ka visuaalses esitluses kasutame naturaalseid elemente. Tagamaks meie roogade värskuse ja suurepärase maitse, püüame oma menüüs kasutada võimalikult palju Eesti talutooteid.
Kui Sinu sündmus ei vaja erilahendust on Plus Cateringi e-pood õige koht, kus saad valida oma koosviibimisele sobivad road ning määrata kohaletoimetamise koha ja aja.

Peakokk

Rando Volkov

“Parim tooraine, millest üks peakokk saab valmistada šedöövri, tuleb ikka kodumaalt. Põhjamaa inimene on alati armastanud pisut tugevamaid ning olemuselt naturaalseid maitseid, ehk maitseid, mis tulevad meie oma metsadest ja põllumaadelt.”
Meie Peakokka Randot iseloomustab kolm punkti, milleks on töökus, rahvusvaheline töökogemus ja julgus kasutada eestimaist tooret. Selliste omadustega peakokk on loonud ahvatleva menüü, kus kohalikud maitsed on valmistatud gurmee võtmes, kust ka kõige nõudlikum klient leiab oma sündmusele sobiva menüü. Rando säravaimad töökäigud on Dinner In The Sky, millega tegeleb aktiivselt ka täna ning ta on olnud Eestis laialdaselt tuntud catering-ettevõtte peakokk.
Igapäevaelus võib Randot kohata järvekaldal kala püüdmas või mõnes metsas fotograafia huvilisena loodust pildistamas.

Peakondiiter

Heidi Saat

“Inspiratsioon tuleb ümbrusest enesest, kolleegidelt ja loomulikult kliendilt” jutustab naeratava ilmega Plus Cateringi suhkruhaldjas Heidi. “Mida paremini mõistame klienti, seda parem on ka tulemus. Imemaitsvad hõrgutised sünnivad siis, kui põhimaitseaineks on armastus ja austus oma töö vastu. Erinevad toiduained ja tehnoloogiad annavad piiramatud võimalused, millest valmistame igale sündmusele meeliülendava maiustuse.”
Oma elus hindab Heidi vaheldust ja vürtsikaid väljakutseid. Lisaks on ta sagedane külaline erinevates televisioonisaadetes. Heidi kogemuste hulka kuulub Eesti suurima piparkoogimaja ehitus, kuhu mahtus kenasti ka ajakirjanik ja saatejuht Urmas Vaino. Muuhulgas on ta Eesti kondiitri võistlustel Grand Prix võitja ning uhke neljanda koha pärija Baltikumis.
Energiat kogub Heidi päikesereisidel, spordiklubis ning võimalusel ratsutab ka hobusega.

Projektijuht

Mihkel on sisuliselt poisikesest peale tegutsenud cateringi alal. Ei ole peokohta või olukorda, mida ta varasemalt kogenud ei oleks, seetõttu oskab ta iga sündmuse juures läbi mõelda kõik detailid ja leida parimad lahendused peo igakülgseks õnnestumiseks. Toitlustuse valdkonnas on Mihkel väga hinnatud ja nõutud, samuti võib kindel olla, et tema teenindusmeeskonnas on alati ainult professionaalsed kelnerid. Mihkli tugevuseks on just suurte sündmuste korraldamine, mis pakuvad piisava annuse põnevust ja adrenaliini.
Mihkli saavutuste hulka kuulub „Aasta kelner 2006“ esikoht ning paljude järgnevate võitjate koolitamine. Ka piljardi mängus on ta kõva käsi, kuid hetkel armastab vaba aega puhkamiseks kasutada.

Projektijuht

Rain on cateringi alal praktiseerinud juba üle kümne aasta, seetõttu oskab ta klientide eest meisterlikult hoolt kanda ning nende soovidega maksimaalselt arvestada. Raini kohta võib tabavalt öelda “vaga vesi, sügav põhi”, sest esmapilgul tundub ta konkreetne ja tõsine, kuid tegelikult on heasüdamlik ning väga abivalmis. Raini tugevuseks on tasakaalukas meel ning leidlikkus igas olukorras. “Minu ameti juures ongi põnev see, et sündmustel on tihti vaja täita mitut rolli, rutiini ei teki, cateringi valdkond on mitmekülgne ja arendav”.
Rain armastab väga loomi, kodus on tal koertemaailma iludus Cane Corso ja Maine Coon tõugu kiisu.

Müügijuht

Uued väljakutsed on toonud Anni Plus pere ridadesse. Kliendisuhtlus on tipprestoranide teenindusjuhina juba omandatud, kuid ammune kirg müügitöö valdkonnas saab nüüd iga päevaga hoogu juurde. Anni on oma olemuselt südamlik ja soe, püüdes pakkuda klientidele personaalset lähenemist ning arvesse võtta iga ürituste erisusi.
„Meeskonnatöö on meie ala juures kõige olulisem, et tellimus käiks läbi kõik protsessi etapid ja jõuaks õigeaegselt, lõpuni viimistletuna tellijani“ sõnastab Anni oma nägemuse praegusest tööst.
Vabal ajal viibib Anni palju looduses ja harrastab tervisesporti, sest suure magusa armastajana on tervise eest hoolitsemine oluline.

Peakokk

Rando Volkov

Parim tooraine, millest üks peakokk saab valmistada šedöövri, tuleb ikka kodumaalt. Põhjamaa inimene on alati armastanud pisut tugevamaid ning olemuselt naturaalseid maitseid, ehk maitseid, mis tulevad meie oma metsadest ja põllumaadelt.
Meie Peakokka Randot iseloomustab kolm punkti, milleks on töökus, rahvusvaheline töökogemus ja julgus kasutada eestimaist tooret. Selliste omadustega peakokk on loonud ahvatleva menüü, kus kohalikud maitsed on valmistatud gurmee võtmes, kust ka kõige nõudlikum klient leiab oma sündmusele sobiva menüü. Rando säravaimad töökäigud on Dinner In The Sky, millega tegeleb aktiivselt ka täna ning ta on olnud Eestis laialdaselt tuntud catering-ettevõtte peakokk.
Igapäevaelus võib Randot kohata järvekaldal kala püüdmas või mõnes metsas fotograafia huvilisena loodust pildistamas.

Peakondiiter

Heidi Saat

“Inspiratsioon tuleb ümbrusest enesest, kolleegidelt ja loomulikult kliendilt” jutustab naeratava ilmega Plus Cateringi suhkruhaldjas Heidi. “Mida paremini mõistame klienti, seda parem on ka tulemus. Imemaitsvad hõrgutised sünnivad siis, kui põhimaitseaineks on armastus ja austus oma töö vastu. Erinevad toiduained ja tehnoloogiad annavad piiramatud võimalused, millest valmistame igale sündmusele meeliülendava maiustuse.”
Oma elus hindab Heidi vaheldust ja vürtsikaid väljakutseid. Lisaks on ta sagedane külaline erinevates televisioonisaadetes. Heidi kogemuste hulka kuulub Eesti suurima piparkoogimaja ehitus, kuhu mahtus kenasti ka ajakirjanik ja saatejuht Urmas Vaino. Muuhulgas on ta Eesti kondiitri võistlustel Grand Prix võitja ning uhke neljanda koha pärija Baltikumis.
Energiat kogub Heidi päikesereisidel, spordiklubis ning võimalusel ratsutab ka hobusega.

Projektijuht

Mihkel on sisuliselt poisikesest peale tegutsenud cateringi alal. Ei ole peokohta või olukorda, mida ta varasemalt kogenud ei oleks, seetõttu oskab ta iga sündmuse juures läbi mõelda kõik detailid ja leida parimad lahendused peo igakülgseks õnnestumiseks. Toitlustuse valdkonnas on Mihkel väga hinnatud ja nõutud, samuti võib kindel olla, et tema teenindusmeeskonnas on alati ainult professionaalsed kelnerid. Mihkli tugevuseks on just suurte sündmuste korraldamine, mis pakuvad piisava annuse põnevust ja adrenaliini.
Mihkli saavutuste hulka kuulub „Aasta kelner 2006“ esikoht ning paljude järgnevate võitjate koolitamine. Ka piljardi mängus on ta kõva käsi, kuid hetkel armastab vaba aega puhkamiseks kasutada.

Projektijuht

Rain on cateringi alal praktiseerinud juba üle kümne aasta, seetõttu oskab ta klientide eest meisterlikult hoolt kanda ning nende soovidega maksimaalselt arvestada. Raini kohta võib tabavalt öelda “vaga vesi, sügav põhi”, sest esmapilgul tundub ta konkreetne ja tõsine, kuid tegelikult on heasüdamlik ning väga abivalmis.
Rain armastab väga loomi, kodus on tal koertemaailma iludus Cane Corso ja Maine Coon tõugu kiisu.

Müügijuht

Anni Kiil

Uued väljakutsed on toonud Anni Plus pere ridadesse. Kliendisuhtlus on tipprestoranide teenindusjuhina juba omandatud, kuid ammune kirg müügitöö valdkonnas saab nüüd iga päevaga hoogu juurde. Anni on oma olemuselt südamlik ja soe, püüdes pakkuda klientidele personaalset lähenemist ning arvesse võtta iga ürituste erisusi.
„Meeskonnatöö on meie ala juures kõige olulisem, et tellimus käiks läbi kõik protsessi etapid ja jõuaks õigeaegselt, lõpuni viimistletuna tellijani“ sõnastab Anni oma nägemuse praegusest tööst.
Vabal ajal viibib Anni palju looduses ja harrastab tervisesporti, sest suure magusa armastajana on tervise eest hoolitsemine oluline.

PÄRINGUVORM

Mõned küsimused, et saaksime koostada sulle personaalse pakkumise

SOOVITUSED ÕNNESTUNUD SÜNDMUSE LOOMISEKS

Sündmuse korraldamine võib olla suur peavalu ning selle leevendamiseks lisasime mõned soovitused kuidas üritust korraldada ning millele tähelepanu pöörata. Hästi korraldatud sündmus = emotsioonid, mida mäletad veel kaua.

Sündmuse korraldamise ABC

Sündmuste korraldamine on aeganõudev protsess, millega tasub alustada vastavalt sündmuse iseloomule kuni aasta enne planeeritavat toimumisaega. sündmuste eduka toimimise tagab põhjalik planeerimine ja oskuslik korraldus. sündmuse planeerimise käigus tuleb välja selgitada selle eesmärk, iseloom ja mastaap. Seejärel saab tegeleda tehnilise korraldusega. Sündmuse sündmuse planeerimine Selleks, et [...]

Kuidas korraldada ürituse meelelahutus?

Ürituste korraldamisel ning programmi koostamisel tuleb korraldusmeeskonnal kokku puutuda erinevate esinejatega, kes pakuksid üritusel meelelahutust. Esinejat valides ja tellides tuleb kõigepealt arvestada ürituse tüübi ja külalistega, aga ka eelarve võimaluste, toimumiskoha ja ruumide eripära ning mitmete teiste teguritega. Lisaks on olulisel kohal läbimõeldud kommunikatsioon esinejatega, erinevad [...]

Ajakava koostamise kunst

Kuidas aega ratsionaalselt jaotada? Üritusi korraldades jääb alati „üks päev puudu“. Ehk ükskõik kui hästi tegevusi ka planeerida, parimad mõtted kipuvad tulema ikkagi viimasel minutil või isegi pärast üritust ja arvestada tuleb sellega, et mingid asjaolud võivad ootamatult muutuda, mistõttu tuleb olla pidevalt valmis kiiresti reageerida. [...]

8 küsimust sündmusele toitlustuse ja ruumikujunduse valikuks

Hubane atmosfäär ja maitsvad söögid on õnnestunud sündmuse olulised osad. Kui osalejad tunnevad ennast mugavalt, löövad nad tegevustes aktiivselt kaasa ning sündmuse sisu jääb neile paremini meelde. Parimaks reklaamiks on rõõmus ja rahulolev osaleja, seega on mõistlik toitude pakkumine ning sobiva miljöö loomine varakult läbi mõelda. [...]

KLIENDID MEIST

Liis Suuressaar

Pulm

Tänan teid veelkord suurepärane peo eest! Toit oli lihtsalt imeline! Hirvest räägiti veel mitu päeva ning need suupisted – vau! Samuti oli teenindus väga hea. Nii naerusuiseid ja toredaid ettekandja näeb Eestis harva. Paljud meie külalistest küsisid juba kontakti, mida me ka lahkesti jagasime. 🙂

Kerstin Ramjalg

Plus Catering lubab ainult plusse ja neid ka saab ja rohkemgi veel. Väga, väga maitsev grillmenüü, väga ettenägelik ja profesionaalne meeskond, kes oskab Sinust sammukene ette näha ja kannab hoolt asjade eest, mille peale ei oskagi ise tulla. Oli üritusel alati olemas ja kandis hoolt, et külalistel oleks hea, jäädes ise märkamatuks.

Siiralt soovitan!

Evelin Povel

Toitlustusega jäid külalised väga rahule. Oleme saanud hulgaliselt positiivset ja suisa vaimustunud tagasisidet. Seda nii korraldusliku poole pealt kui menüü valikute poolest. Tõtt öelda oli hankega toitlustaja valimine meile endilegi teatav risk. Ei korraldajail ega hankekomisjoni liikmeil olnud varasemat kogemust Plus Cateringiga. Samas olid teie dokumendid selgelt ja korrektselt vormistatud ning toitude puhul toidu koostisosad kenasti välja toodud, nõnda saime suurepärase ettekujutuse, mida pakute. Lisaks kiikasime ka teie kodulehele, mis äratas usaldust ning andis aimu pakutavast.

Toit oli imemaitsev ning sedakorda sain isegi mina laktoositalumatuna osa peo tordist. Ehk et suur tänu, et arvestate oma valikute tegemisel erinevate talumatustega. Tänu sellele ei jäänud ükski külaline buffeelauast eemale. Piisav valik võimaldas nautida õhtut. Ka on külalised eraldi välja toonud, et neile meeldis eestimaise ja mahetoidu suur osakaal.

Eritänu Plus Cateringi suurepärasele projektijuhile Mihkel Mägile. Ta on igas mõttes professionaal – nii peosaali ülesehitamises, meeskonna töölepanemises, koostöös kui ka toitude esitlemises. Mõnus oli kuulata ja jälgida õhtujuhile antavat intervjuud. Nii et kui kellelgi jäidki buffeelaudadel olevad menüüsildid märkamata, siis Mihkel äratas igal juhul huvi laual leiduvate suupistete vastu.

Minus isiklikult tekitas juba meie esimene telefonikõne ja kohtumine Mihkliga suure usalduse ning võttis maha pinge seoses peoõhtu toitlustamise korraldamisega. Tuhat tänu talle!

Olen ääretult tänulik meeldiva koostöö, korrektse ja lugupidava suhtluse ning suurepäraste maitseelamuste eest! Kindlasti leian edaspidi tee Plus Cateringi kohvikuisse või pöördun teie poole mõne ürituse toitlustamisega seoses.

Cateringi teenus üritusel oli suurepärane, nii toit kui ka teenindus. Toidud olid maitsvad ja kogu üritus toimus just nagu ühes peenes restoranis. Üritusel osalejatelt saime palju kiitvat ja tunnustavat tagasisidet, muuhulgas aitas sellele kaasa ka kõik mis oli seotud toiduga, serveerimisega, interjöör jm. Inimesed ütlesid, et oli stiilne ja samas hubase olekuga pidu.

Veel kord aitäh!

KONTAKT